Начален учител в училище в Бухара наби почти целия клас

...
Начален учител в училище в Бухара наби почти целия клас
Коментари Харесай

Учителка наби цял клас и попадна на ВИДЕО

Начален преподавател в учебно заведение в Бухара наби съвсем целия клас за неприятна домашна работа.

Във видеото можете да видите по какъв начин учителят минава през редиците, преглежда домашните на учениците, дърпа децата за ушите, удря ги по лицето, удря ги по тила, в това число и девойките. След това дамата взема линийката и с нейна помощ продължава да бие учениците.

Според Podrobno.uz, народен представител е помолил Министерството на националното обучение на Узбекистан, както и други ведомства, да вземат тази обстановка под надзор. По-късно се появи информация, че учителката, попаднала на видеото, е напуснала учебното заведение по лично предпочитание.

Министерството на публичното обучение на Узбекистан съобщи, че тази обстановка е оценена като изключителна, заради което в същия ден се провела среща под управлението на заместник-хокима на района Мирали Хамроев, с цел да се разиска случилото се.

„ Пред началниците на отделите по национална култура и шефовете на учебни заведения бяха сложени строги задания за възстановяване на педагогическата просвета на учителите и попречване на сходни грозни обстановки “, споделиха от министерството.

Превод: GlasNews

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР