Наблюдаващият прокурор при Районна прокуратура – Първомай е взел мярка

...
Наблюдаващият прокурор при Районна прокуратура – Първомай е взел мярка
Коментари Харесай

Ексклузивно в БЛИЦ! Динко от Ямбол чист като сълза, пуснаха го от ареста

Наблюдаващият прокурор при Районна прокуратура – Първомай е взел мярка за неотклонение „ Подписка “ по отношение на ловеца на бежанци Динко Вълев. Припомняме, че Динко от Ямбол е обвинен по досъдебно произвеждане за нанасяне на телесна щета по хулигански подбуди и разваляне на непозната движима движимост.

Както БЛИЦ заяви, нападателният предприемач отишъл да се види по работа с мъж от Първомай, само че се разбеснял, набил индивида и счупил телефона му. Динко прекара в ареста 72 часа, през половината време обаче бе в болница, защото имаше здравословни недоволства. Днес юристът му Марин Марковски разгласи по медиите, че съперника на Динко е отдръпнал жалбата си.

Основна причина решението на наблюдаващия прокурор е събитието, че потърпевшият е трансформирал показанията си по отношение на най-важните условия, касаещи инкриминиране деятелността на Вълев, а точно нанесения му побой и метода, по който е бил развален телефона му, оповестяват от прокуратурата. Той е подал и молба, с която категорично е декларирал, че отдръпва своите искания към Вълев.

Разследването по досъдебното произвеждане продължава, като ще завърши в границите на законоустановения период.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР