Наблюдаваме сериозно дискредитиране на Има такъв народ. Усещането за тях

...
Наблюдаваме сериозно дискредитиране на Има такъв народ. Усещането за тях
Коментари Харесай

Боряна Димитрова: Усещането за ИТН е за тежка неадекватност към ситуацията

" Наблюдаваме съществено дискредитиране на " ИТН ". Усещането за тях е за тежка некомпетентност към обстановката ". Това съобщи в ефира на Би Ти Ви социлогът от " Алфа рисърч ".

" Същевременно има оценка и за една лековерност от страна на другите протестни партии, че е задоволително да не харесваш ГЕРБ, с цел да се харесаме един различен. Видяхме, че това не е задоволително ", сподели тя. В тази игра почтени няма - всеки понася част от отговорността, само че в друга степен. И ще го забележим на изборите, съобщи Димитрова.
 Социолог счита, че всички партии се мъчат да бягат от отговорност Социолог счита, че всички партии се мъчат да бягат от отговорност
Видяхме първата политическа мощ, със единствено 65 депутати, да се опита да наложи силово, по безпардонен метод своята визия за ръководство....

" За мен остава една политическа мистерия: в тактиката ли е на президента да сътвори модел, който да конкурира партиите, които го поддържат? Защото подобен възможен план би конкурирал Демократична България, ИБГНИ, в това число Българска социалистическа партия. Това тактика ли е - да изградиш план, който да конкурира партиите, които те поддържат? Това за мен е мистерия ", разяснява Димитрова във връзка хипотезата, че Кирил Петков и Асен Василев могат да основат нов политически план.

" Ако изборите за президент и парламент не са 2 в 1, вотът за държавен глава ще е първи, а това ще докара до по-ниска изборна интензивност на парламентарния избор ", предвижда социологът.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР