Наблюдаваме с интерес и безпокойство опитите на властта да изсипе

...
Наблюдаваме с интерес и безпокойство опитите на властта да изсипе
Коментари Харесай

Протестиращи в Крушаре: Властта се опитва да ни дискредитира, блокадата остава

" Наблюдаваме с интерес и безпокойствие опитите на властта да изсипе на барикадата в Крушаре националистически и маргинални структури, които са в ръководството на страната " - сигнализират протестиращите поради избиването на домашните свине в село Крушаре.
Те изпратиха отворено писмо до медиите, в което се споделя още, че дейностите потвърждават, че " казусът на ръководството не е чумата, а ние.
Хората могат да бъдат обезсърчени, лъгани, заплашвани, само че не и дълго. Ние оставаме на барикадата. Грозните и „ свинливите “ имат същия проблем като умните и красивите - необразованото и корумпирано ръководство ".
Исканията им за прекъсване на избиването на здрави животни и за предприемането на съответни ограничения остават годни.
Блокадата остава, декларират хората, оповестили гражданско непокорство.
Припомняме, че към този момент 13 дни пътят Сливен - Ямбол е блокиран от протестиращи стопани на домашни свине. Те не престават да упорстват за прекъсване на избиването на поголовието в областите без позитивна проба за АЧС.
Незабавно да бъде отворен пътят Ямбол-Сливен, упорстват от Индустриалната стопанска асоциация в Ямбол.
От организацията са изпратили писмо до министър-председателя и вътрешния министър, както и до регионалния шеф и кмета на Сливен с искане да бъдат обезпечени правата на бизнеса и жителите и пътят да бъде неотложно отворен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР