„Наблюдаваме криминогенната обстановка - действията от последните дни не са

...
„Наблюдаваме криминогенната обстановка - действията от последните дни не са
Коментари Харесай

Маринов: Убийствата от последните дни не са заговор срещу председателството

„ Наблюдаваме криминогенната конюнктура - дейностите от последните дни не са скрит план за дискредитиране на европредседателството “. Това сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Младен Маринов по време на чуването си в Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред.

„ По отношение на съвкупността от незаконни действия - в действителност всяко едно изключително тежко или обвързвано с принуждение, със смъртни случаи, е притеснително. От разбора, който вършим за всички тези случаи, не виждаме да има някаква поредност. Случаите не са свързани и не са в поредност, която да приказва за някакво съзнателно деяние, което да докара до нажежаване на ситуацията и търсене на резултат на суматоха и злепоставяне на страната по време на европредседателството “, сподели основен комисар Младен Маринов, представен от „ Фокус “.

Той разясни, че Министерство на вътрешните работи преглежда закононарушенията като обособени случаи. „ Фонът на криминогенната конюнктура, за нас наподобява по един метод, за жителите по различен изключително е в случай че е показан от медиите в дадена посока и поредност “, уточни основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

По отношение на бандите за обиране на банкомати, Маринов разгласи, че е останало неусетно, че са арестувани 2-мата причинители на последния гърмеж на банкомат.

"18-годишни младежи, които са споделили, че са стимулирани от това, което са гледали от малкия екран ", означи комисар Младен Маринов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР