"Наближават изборите и някои политически сили или кръгове, които имат

...
"Наближават изборите и някои политически сили или кръгове, които имат
Коментари Харесай

Каракачанов: Наближават избори, някои кръгове организират компромати

"Наближават изборите и някои политически сили или кръгове, които имат интерес държавното управление да не изкара мандата си, провеждат компромати. От метода, по който се употребяват тези неща, няма никакво подозрение, че става въпрос за добре проведен компромат ". Така вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов разяснява абсурда със фотосите от спалнята на премиера Борисов.

В предаването "Карай напряко " по Нова телевизия Каракачанов изясни и за какво задачата е министър председателят.

"Ако събориш премиера, събаряш и правителството”, изясни Каракачанов. „ Целта на дейното мероприятие е да създадеш подстрекателство. Не съм склонен, че го има единствено в учебниците на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Във всеки един учебник, по който образоват, която и да е работа по света, терминът е интензивно мероприятие”, съобщи още той. Целта на компромата до известна степен била реализирана.

Политолог: Снимките с премиера не носеха политическо обръщение, видя се, че всеки може да стигне до него

Каракачанов добави, че следствието ще покаже дали фотосите са достоверни, тъй като може и да са монтаж.

„ България е дребна страна, нещата стават известни доста бързо. Няма по какъв начин да има прикрито покрито, изключително при такава акция”, счита още вицепремиерът.

Според него най-голямата опасност за държавността в България е спорът сред институциите. „ Има моменти, когато те би трябвало да са на кардинална позиция, а не да разсъждават кой какви негативи и кой какви провали ще понесе”, счита Каракачанов.

Според него „ НСО е малко непотребна като структура”.

НСО незабавно ревизира кой шпионира Бойко Борисов

"Охраната на VIP персоните по света се прави от профилирани структури в полицията, а не от дублираща специфична работа.Аз персонално не употребявам НСО. Ползвам си колите на министерството на отбраната”, съобщи Каракачанов.

"Карах 2 години и половина като зам.-председател на Народното събрание, без да употребявам специфична кола, специфична защита, буркани. Какъв е смисълът сходни неща да се употребяват от депутати, от министри? Всяко министерство има гараж със служебни автомобили”, съобщи Каракачанов.

Като боен министър той разяснява и модернизацията на армията. Каракачанов отговори на политическите си съперници, които приканват средствата за рационализация да бъдат пренасочени към обществено стопански ограничения.

"Няма страна с развита стопанска система без сигурна войска, която може да извършва своите отговорности по Конституция. Кой вложител ще влага в страна, която би била лесна плячка за всеки? А ние го виждаме, че България се намира в географски район, в който споровете са отвсякъде”, съобщи Каракачанов.

Ген. Васил Василев: Многото промени в службите доведоха до безпорядък

За предлагането за доброволческите отряди, което не беше подкрепено от ГЕРБ, Каракачанов сподели: „ Точната дума е, че ни предадоха”.

"Реакцията на Движение за права и свободи очевидно ги подплаши, че това ще провокира някакви рецензии, било от посолство, било от чужбина”, сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

"Не става въпрос едни хора да се съберат кой с каквото има и да тръгнат по улиците да тормозят някого. Законът е следният – там където Областната дирекция на полицията реши, че на обещано място има засилени прояви на битова престъпност, може да сътвори сходни доброволни формирования. Когато сътрудниците ни от ГЕРБ ва 12 без 5 обърнаха палачинката, това ни подразни и се почуствахме предадени”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР