Наближава сезонът на отпуските и аз вече се оглеждам за

...
Наближава сезонът на отпуските и аз вече се оглеждам за
Коментари Харесай

Как да летим с правителствения Фалкон безплатно

Наближава сезонът на отпуските и аз към този момент се оглеждам за самолетни билети. За неволя след пандемията цените на полетите към този момент не са никак евтини и времената на спонтанните пътувания по всеки джоб май отминаха. Освен... с изключение на, в случай че не сте български родолюбец, който се бие по кръчмите в прилежащите страни. Тогава се возиш без пари в държавния " Фалкон ".

Едва ли има някой, който не е чул, че нападнали секретаря на българския културен клуб в Охрид и го пребили, тъй като бил етнически българин. Християн Пендиков бе докаран с държавния " Фалкон " по разпореждане на президента Радев. От през вчерашния ден шефове на министерства и лечебни заведения ни уведомяват ежечасно за положението на Пендиков и за хода на следствието против биячите му в Македония. Днес има и митинг против багра в частност и Македония по принцип. Доколкото видях, отзвукът в Македония също не е дребен – медиите се питат, че в случай че за един кръчмарски пердах София праща фалкона, то като нищо за някой футболен мач ще прати и танковете. Разбирам терзанията на македонците, но дано са спокойни. Ние танковете им ги дадохме на тях още през 90-те. Всичките три.

Ако в това време сме се запасили с нови, отново не бих се тормозила. Обиколката на талията на един средностатистически български боен виждали ли сте? Да? Еми дори и да влезе в танка, не знам по какъв начин ще излезе. Ще би трябвало да го дърпат като запушалка от бутилка. Така че при идващ мариз в некоя кафана може и да пратим танковете, но ще се повъртят, повъртят, па ще си тръгнат.

Аз в цялата тая неразбория обаче по този начин и не разбрах за какво возят нападнатия с " Фалкон " -а и няма ли лечебни заведения в Охрид и Скопие? Какво е наложило прибирането на Пендиков чак в София? Той знае ли, че са го отвлекли? Щото малко на това наподобява – в този момент очаквам да чуя какви ще са настояванията на президента и мажоретките му към комшиите. Да си ни върнат Охридското езеро, да спрат да членуват безусловно всяка дума или да се откажат от „ Македонско девойче “?

И още много въпроси напират в мен. На мен дедо ми е от Западните околности. Там по кръчмите в случай че знаете по какъв начин бият... А до момента никой не ни е возил с държавен аероплан – нито мен, нито родата... Защо по този начин изоставяме още веднъж българите в Сърбия, господин президент? За тях най-малко един кютек в новините няма ли да има? Каква е тази дискриминация? Сърбия също желае да членува в Европейски Съюз, за какво да не й теглим една контра и на нея? Хубаво, най-вече Ките Милеч да спре да идва в България, само че това не е единствено неволя. Освен това тия камънаци там не трябва да са ни по-малко благи от камънаците в Македония. Още повече се чудя за какво за камънаци се палим по този начин, а за Бяло море гък не споделяме? Хич не се репчим на гърците към този момент, а едно време.... Ех, едно време  вино от черепа сме им пили. А Турция? Дето ни пороби за пет века? Натам що не тръгнем с гайди, танкове, фалкони и патриотични песни? Джамбазки, Контрера и други с хубави български имена за какво се скатават, да не би да се тормозят от армиите им нещо? И с румънците гледаме да не си мешаме капите, че са 20 милиона, мъчно ще ги степаме всичките. Защо в тая Македония сме се вторачили, като де факто на всички места граничим със себе си, всички са ни длъжни и на всички места има българи за избавяне! Въобще, цялото това патриотарство оставя един малко горчив усет в устата - налитаме на пердах като македонци в механа – единствено в случай че съперникът е един и очевидно няма бицепси.

Да не би да се дължи на неналичието на задоволително самолети в армията? Щом главнокомандващият е опрял до осемместния фалкон... Господин Радев, с изключение на за изтребители, време е да ударите една поръчка и за повече фалкони. Защото идва отпурскарския сезон, ще плъпнем по съдедните страни, а там кръчи да искаш. И български душмани. Кой знае какъв брой още тепания ни предстоят....
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР