Наближава новата 2022 година, която е важно да се посрещне,

...
Наближава новата 2022 година, която е важно да се посрещне,
Коментари Харесай

Как да се облечем за посрещане на Годината на Тигъра 2022

Наближава новата 2022 година, която е значимо да се посрещне, с цел да прояви снизхождение новият настойник, Водният тигър. Изборът на уместно облекло за вашата празнична нощ ще ви помогне да привлечете шанс и разцвет през цялата година.

За новогодишния празник се чака цяла година и всеки желае да блесне в празнична нощ.

С какъв цвят да отпразнуваме 2022 г

Основният цвят на годината ще бъде синьото и неговите нюанси, а това се дължи на обстоятелството, че 2022 година ще бъде доминирана от стихиите на Водата. Изборът ще бъде необятен, тъй че всеки ще откри допустима гама за себе си, наблягайки естествената си хубост.

Би било уместно да се употребява разбъркан колорит: синьо-виолетово-червеното ще бъде главната наклонност на новогодишната нощ и несъмнено ще притегли триумфа за дългите 12 месеца.
6 евтини декора, с които домът ви ще засияе на Нова година
Преди Нова година ни се желае да напълним къщата с празнична атмосфера, само че не всеки път има опция да похарчим спомагателни суми за укра...
Прочети повече
В годината на царуването на Тигъра можете да изберете всеки натурален колорит: жълт, кафяв, зелен, сребрист, черен.

Би било уместно да употребявате моно цвят с ярки аксесоари: черен костюм и ослепителен сребърен клъч или вратовръзка в песъчлив цвят. Цветовите комбинации могат да бъдат разнородни, само че специалистите по биоенергетиката предлагат да не се употребяват щампи на тигрови линии и да се употребява естествената четина вместо неестествен сурогат.

Какво да облекат дамите за празника

1. Рокли. Женствената визия, вталените форми и затворените облекла ще бъдат най-актуални. В навечерието на Нова година 2022 не би трябвало да избирате разкриващи тоалети - най-добре е да изберете затворени вечерни рокли до пода, подчертаващи великолепие и фигура. Рокли с висока талия и тоалети с дължина до коляното също ще бъдат подобаващи.

2. Поли. Експертите предлагат да избирате поли с дължина не по-малко от коляното. Ще бъдат подобаващи дълги разкроени поли без повдигащи фусти и ослепителен фон. Най-актуалните ще бъдат простите, некрещящи тоалети.
За да е сполучлива Новата година, направете това, преди остарялата да си отиде
Декември е освен последният месец от годината, само че и времето, в което желаеме да приключим доста каузи. През този интервал би трябвало да контр...
Прочети повече
3. Панталон в композиция с грациозни блузи ще се трансформира в ярка визия. По-добре е да откажете сака, които вършат визията по-тежка в интерес на леките жилетки и пелерини. Широките панталони също ще бъдат несъответствуващи: 2022 година се вижда най-добре в панталони с права кройка.

Какво да обелкат мъжете:

1. Класически костюми. Класиката не остарява и мъжете ще могат елементарно да подчертаят визията  си с прави панталони в мрачно синьо или черно, контрастна риза и ярки аксесоари: папийонка, копчета за ръкавели, часовници. Блейзери без вложки на раменете, които няма да пречат на придвижването, ще добавят визията. Някаква немарливост в изображението би била добре пристигнала.

2. Срещата през 2022 година може да се проведе  в нормалния жанр. Ризи с къси ръкави, ярки тиранти или просто дънки ще бъдат подобаващи. Правилото на Тигъра е да се обличате комфортно, тъй че нищо да не отвлича вниманието от работата и грижата за фамилията.

Важно е да празнувате Нова година със фамилията или околните си. За тоалета изберете цветове, които ще привлекат шанс. Не е належащо да купувате скъпи продукти - Тигърът обича рационални и ревностни хора, които знаят по какъв начин да ръководят бюджета и да насочват запаси за положителното на фамилията си.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР