Наближава един от най-светлите християнски празници – Великден. А с

...
Наближава един от най-светлите християнски празници – Великден. А с
Коментари Харесай

За Великден - безплатни автобусни курсове, Бургус ще пътува до острова


Наближава един от най-светлите християнски празници – Великден. А с него идват пролетни страсти и четири почивни дни. Ако желаете да си подарите вълнуващо премеждие, посетете остров Света Анастасия по време на идните празници.

Общинският транспортен съд „ Бургус “ ще чака всички поданици и посетители на града в дните от 14 до 17 април, подготвен за отплаване от Магазия 1. В този интервал ще се прави по един курс дневно от 11.30 часа. По традиция и тази година с Великденските пътувания до Света Анастасия се слага и начало на сезона.
-->
Престоят на единствения населен остров по българското Черноморие е два часа. Там туристите могат да прегледат интерактивния музей, да възпламенят свещичка в остарелия храм и да опитат някое от рибните изкушения в ресторанта.

За да осъществите пътешестване си до остров Света Анастасия, е належащо да извършите резервация на телефон +359 882 004 124. От този месец, при подобаващи метеорологични условия, корабите „ Бургус “ и „ Анастасия “ ще правят постоянни курсове до обичаната дестинация.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР