На заседание на Политическия съвет на коалиция Обединени патриоти -

...
На заседание на Политическия съвет на коалиция Обединени патриоти -
Коментари Харесай

Патриотите пак единни - подкрепят Сидеров като председател на ПГ

На съвещание на Политическия съвет на коалиция " Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и Вътрешна македонска революционна организация " се взе решение, че той утвърждава и поддържа активността на ръководителя и управлението на парламентарната група, както и на представителите на обединението - членове на Министерски съвет, оповестиха от обединяването на националистите.

Коалиция " Обединени патриоти " поддържа управническата стратегия и смята, че от нейното осъществяване зависи цялостният мандат на държавното управление, се споделя още в сбитото известие.

Около поста на ръководителя на парламентарната група - Волен Сидеров, от лятото тегне напрежение. Заради непрекъснатите му офанзиви против водача на НФСБ и вицепремиер Валери Симеонов, от неговата партия още в края на юли обявиха, че към този момент не го възприемат като началник на тяхната група в Народното събрание.

" Волен Сидеров постоянно бърка фантазното с действителността, изпада в някаква " действителност " и почва да си фантазира. Той съобщи, че президентът и министър председателят са били излъгани, че той е направил Валери Симеонов политик, а истината е тъкмо противоположната. Говорим за човек, който понякога и минава в друга действителност. За страдание, към този момент в този миг към този момент не го зачитаме за водач - през тези месеци групата съвсем не се събира. Но това не е разпад, тъй като ние сме обособени партии ", съобщи тогава депутатът от НФСБ Валентин Касабов.

 Скандал в Народно събрание - Сидеров упрекна народен представител от НФСБ, че го е бутал, той отхвърля Виж още Скандал в Народно събрание - Сидеров упрекна народен представител от НФСБ, че го е бутал , той отрича
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР