На всяка цена тя иска да направи от 10-годишния Валерко

...
На всяка цена тя иска да направи от 10-годишния Валерко
Коментари Харесай

Болни амбиции тресат Алисия! Певицата подкупва треньори заради Валерко

На всяка цена тя желае да направи от 10-годишния Валерко футболна звезда като татко му. И не пести време, сила и пари по пътя към задачата.

Момчето фактически има гения на татко си, само че Ася е нетърпелива и мечтае час по-скоро отрочето й да стане звезда на терена. Според осведомени, певицата давала пари на треньорите на юношата, с цел да го пускат да играе във всеки мач, написа BGLife.

„ Алисия желае да потвърди на всички, че въпреки да отглежда сама сина си, прави всичко по силите си за положителното му, само че в действителност прави това за себе си. Неуспехите в персоналния живот и кариерата си тя претърпява извънредно тежко. Затова се е вманиачила посредством Валери-младши да се потвърждава “, споделят близки до певицата на „ Ара “.

Наследникът на Валери Божинов към този момент съумя да изиграе и един доста сполучлив мач с португалския „ Спортинг”, до момента в който бе на подготвителен лагер там през лятото. Става дума за юношеския тим към клубния отбор, в който Алисия записала сина си. Младежът прекара две седмици там, като показва незабравим гений на терена.

Детето интензивно тренира футбол още преди да тръгне на учебно заведение и се оправя толкоз добре, че даже експертите в Португалия оценили високо качествата му. Това не е първи триумф за футболния правоприемник. Преди това той означи надвит гол за " Лозана " по време на детски шампионат.

Но очевидно това не е задоволително за амбициозната му майка.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР