На всеки му се случва да затъне в нездравословни навици

...
На всеки му се случва да затъне в нездравословни навици
Коментари Харесай

Радикалната промяна в живота на Pavell

На всеки му се случва да затъне в нездравословни привички и да остави спорта на назад във времето. Това незабавно се отразява отрицателно на тялото, несъмнено, и следва миг на събуждане, че нещата не са както би трябвало.
 Павел Николов-Pavell, рожденият му ден и равносметката
Pavell на 30 - губи ли пламъка от началото на кариерата си

Кариерата, музиката и приятелите

Точно по този начин се е случило и при Павел Николов-Pavell. От профила на изпълнителя в Instagram разбираме, че през последните месеци е почнал да обръща по-голямо внимание на формата си.

Pavell показа видео, на което виждаме фотоси от преди да стартира да тренира и да се храни здравословно и такива по-късно. 

Изпълнителят написа, че се е чувствал доста зле и даже не обръща внимание на това по какъв начин е изглеждал. Защото съгласно него външният тип би трябвало да е от голяма важност за индивида, до който си ляга вечер, а неговата половинка не е преставала да го гледа влюбено.

" Три години преяждане, живот на дивана, видео игри безусловно по през целия ден, нула физическа интензивност, нула самочувствие. "

Pavell добавя, че физическото здраве е директно обвързвано с менталното, а " функционалността на тялото трансформира качеството на живот ". Изпълнителят разяснява, че от четири месеца е трансформирал навиците си коренно и в този момент, когато е съвсем на 35 години, се усеща по-силен от всеки път.
 Диляна Попова, Pavell & Venci Venc, “Призрак ” и присъединяване на модела в клипа на песента
Диляна Попова - нежна, чувствена и секси като Муза

" Призрак " - любовната изповед на Pavell & Venci Venc

" И не върша този пост, с цел да ви надъхам да го извършите и вие. Правя го, с цел да надъхам себе си да не спирам. Най-доброто следва ", приключва той.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР