На вредата и ползите от микровълновите печки се говори отдавна.

...
На вредата и ползите от микровълновите печки се говори отдавна.
Коментари Харесай

Доказано! Микровълновите печки ни убиват!

На вредата и изгодите от микровълновите печки се приказва от дълго време. Ново проучване сподели какъв брой е елементарно поради тях да хванем куп смъртоносни заболявания.

Диабет, затлъстяване, онкологични болести, даже неплодородие – това са единствено част от нещата, до които може да докара нагряването на храната в микровълновата фурна. В това са изцяло уверени индийски учени, които организираха забавно изследване.

В хода на новото проучване учените разкриха шокиращата истина за увреждането на микровълновата печка. Обичайното загряване на храна в този електроуред може да аргументи съществени увреждания на здравето.

Като най-опасно при потреблението на микровълновата печка се обрисува загряването на храната в пластмасови контейнери. Претоплянето ѝ в тях води до проблеми с кръвното налягане, усилва риска от неплодородие, диабет, затлъстяване и рак. Причината е, че пластмасовите съдове, под въздействието на вълните, предавани от микровълнова печка, отделят рискови химикали.

Спасение, за благополучие, има. Откажете се от потреблението на микровълнови фурни и загрявайте храната в печка в тиган или тенджера. Така тя ще е още веднъж потребна и вкусна.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР