На въпроса съществуват ли хора със свръхестествени възможности, няма да

...
На въпроса съществуват ли хора със свръхестествени възможности, няма да
Коментари Харесай

Най-известните човешки феномени

На въпроса съществуват ли хора със свръхестествени благоприятни условия, няма да има еднопосочен отговор. Както има уверени в техните благоприятни условия, по този начин има и доста скептици.

Причината за различията в мненията е активността на нароилите се врачки и ясновидци, които карат хората да демонстрират доза съмнение към такива персони.

Все отново съществуват и хора с същински свръхвъзможности. При някои от тях те се изявяват във връзка с мощна вътрешен глас или въздействие върху хората. Всички те са един актуален феномен, за който научните среди нямат пояснение.

Ето някои от тези качества и най-известните човешки явления, за които към момента няма изрично пояснение:

Телепатията

Под телепатия се засяга събитие от парапсихологията, което дава опция за транспорт на мисли и усеща сред хора на огромно разстояние. Нарича се още четене на мисли. Този феномен се учи както от науката, по този начин и от парапсихологията, а също съставлява интерес за военните.

Има разнообразни теории, съгласно които в древността хората са имали връзка с умряли близки посредством мисълта. Любопитна детайлност от биографията на Юлий Цезар е изказванието, че той можел ментално да приема информация от мястото на борбата и на това частично се дължи военния му талант.

И през днешния ден доста хора имат вяра, че може да се поддържа връзка чрез телепатично предаване на мисли и облици. Спокойствието и съсредоточаването са основните условия, с цел да се влезе в положение, при което се реализира синхрон сред двете полукълба на мозъка и това ще разреши да се употребяват оптимално всичките му благоприятни условия.

Пътуването във времето

 Най-известните човешки явления

Пътуванията във времето и пространството са доктрина, съгласно която човек може да се придвижва в други времеви сегменти, без значение дали става въпрос за предишното или бъдещето. Някои теории за пътешестване във времето даже дават опцията да се пътува сред две паралелни действителности или светове. Преминаването сред два свята е допустимо поради връзката, която съществува сред паралелните вселени съгласно тази доктрина.

Погледът в бъдещето

 Най-известните човешки явления

Способността да се провижда бъдещето е обвързвана с феномена знамение. Една от най-необикновените персони на двадесети век е с български генезис, това е пророчицата от Петрич - Ванга. Тя е предсказала доста събития и персонални ориси, както и значими от историческа гладна точка събития.

Телекинезата

 Най-известните човешки явления

Телекинезата е събитие, при което човек може да влияе върху неживи предмети единствено със силата на мисълта. Много проучвания удостоверяват, че телекинеза и други свръхестествени способности се отключват след претърпени прочувствени контузии, а това удостоверява подозрението, че мозъкът на индивида има своите скрити запаси и неразгадани секрети.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР