На въпрос за бъдещето на старши треньора Анте Шимунджа, Десподов

...
На въпрос за бъдещето на старши треньора Анте Шимунджа, Десподов
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Трудно е да се говори след такъв мач

На въпрос за бъдещето на старши треньора Анте Шимунджа, Десподов отговори:

„ Въпросът за треньора не към мен, а към управлението “.

Футболистът на Лудогорец - Кирил Десподов, бе очевидно отчаян след загубата с 2:4 от Динамо Загреб, след която " орлите " отпаднаха от Шампионската лига, предава Гонг. Българският национал съобщи в прав текст, че френският съдия на срещата Беноа Бастиен е повлиял на крайния излаз от дуела и разгласи, че не би трябвало по този метод да се подиграват с тим от ранга на Лудогорец.

„ Трудно е да се приказва след подобен мач. Първото полувреме отстъпихме на Динамо. Не бяхме задоволително нападателни и изобретателни в офанзивната фаза. Допуснахме неточности и за дузпата, и при третия гол моя неточност. Доста брак. Радостното е, че второто полувреме играхме като еднакъв с еднакъв с 10 индивида и даже ги надиграхме. Ако малко шансът ни беше погледнал, Якуб да означи за 3:3, мачът можеше да отиде в напълно друга посока “.

„ Не мисля, че Динамо са били по-хитри. Не обичам да приказвам за съдията, само че през днешния ден и изключително в Разград той беше 12-ят състезател. Няма какво да се кривим, би трябвало да се кажат тези неща. Ти се подиграваш с клуб като Лудогорец. Лудогорец не клуб, с който може да се подиграваш по този метод. Даваш през днешния ден 3 червени картона. Защо? Може и да ги имало, само че на Доминик Янков… Явно искаше по този начин да се стече мачът. Лудогорец надигра и в двата мача Динамо. Само възторженостти. Днес се борихме, раздавахме се, тичахме, направихме всичко допустимо, само че от време на време не се получават нещата както искаш “.

„ Ако желаеме да играем в ШЛ, би трябвало да минаваме през такива тимове. Трябва да бъдем по-здрав колектив и да сме по-търпеливи. Понякога излизаме да пресираме, не сме всички дружно, получават се дупки и ни вършат контри. Този тим има доста бъдеше. Има неопитни играчи, само че пък по тази причина са опитните – да оказват помощ и поддържа. Липсва ни малко повече да бъдем колектив, да сме като един пестник и да си оказваме помощ повече на терена, да не се разправяме кой е направил неточност, а да сме колектив и да си оказваме помощ “.

„ Има доста въпросителни. Трябва да се отърсим от този мач и да мислим за Левски, в случай че има подобен мач. Ще създадем всичко допустимо да влезем в групите на Лига Европа. Трябва да имаме победи, да трупаме точки, тъй като ни би трябвало коефициент. Трябва да сме оптимално мобилизирани и да работим доста крепко “.

„ Готов съм от много време, просто получавах по-малко игрови минути. Не съм в добра форма, трябват ми повече игрови минути, повече доверие, да натрупам самочувствие. Днес дадох всичко от себе си, само че ми трябват повече минути. Бил съм и в такива обстановки, ще изляза “, съобщи Десподов след дуела.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР