На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от

...
На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от
Коментари Харесай

Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента

На Цончо Ганев му изпращат от Русия специфичен крем от тестис на усурийски тигър, отвърна националният представител от ПП-ДБ

Депутати от „ Възраждане “ още веднъж влязоха в спор с народния представител от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ (ПП-ДБ) Манол Пейков . След замяна на „ любезности “ в пленарната зала конфликтът сред двете страни се придвижи и в коридорите на Народното събрание (НС).

До скандал се стигна по нормалната причина: водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов просрочи времето си за изявление . Костадинов излезе с декларация срещу НАТО във връзка 20-ата годишнина от присъединението на България към Северноатлантическия пакт.

Времето на лидера на радикалната партия, наподобява, изтече, само че той продължи да приказва, което провокира нормална реакция от страна на Манол Пейков, който стартира да подвиква: „ Времето... Времето... “.

Депутати от „ Възраждане “ отпред с Цончо Ганев по-късно излязоха на трибуната и още веднъж обясниха, че Пейков е пийнал и следва да се вкара инспекция с дрегери за народните представители.

„ Както нормално, крадецът вика „ дръжте крадеца “, отвърна Манол Пейков и изясни, че на господин Ганев „ персонално от Русия му изпращат за намазване специфичен крем от тестис на усурийски тигър и „ Шлемник байкалски “. 

Обидите продължиха и с подвиквания от място на доста от депутатите от „ Възраждане “ към Пейков.

Председателят на Народното събрание Росен Желязков даде 10 минути отмора за усмиряване на пристрастеностите. Това обаче, наподобява, не оказа помощ, тъй като разправията и обидите продължиха из коридорите на Народното събрание. Репортерите в Народно събрание даже се втурнаха след двете конфликтни страни да снимат, допускайки и вероятността от физически конфликт. Те навлязоха и в зоната с стеснен достъп (забранена за журналисти), което сложи пред тестване квесторите. До по-тежка ескалация на напрежението обаче не се стигна.

След това Манол Пейков направи прочувствено изказване пред публицистите, до момента в който в профил депутати от „ Възраждане “ продължиха да му подвикват.

Пейков на моменти бе на ръба на нервността. Той изясни, че е превъзбуден от „ мощно възприятие за правдивост “. Депутатът от ПП-ДБ съобщи и че в живота си не е слагал алкохол в устата си и трябвало да измислят нещо друго, с което да го нападат.

Гледайте тук:



Гледайте съвещанието тук:





Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР