На три пътни възела в Перник - Марина бара, Църква

...
На три пътни възела в Перник - Марина бара, Църква
Коментари Харесай

Къде могат да се поставят агитационни материали в Перник

На три пътни възела в Перник - " Марина бара ", " Църква " и в кв. " Христо Ботев " се позволява слагането на пропагандни материали на записаните партии, обединения и инициативни комитети в идните избори за президент и вицепрезидент, и за народни представители на 14 ноември, оповестиха от Общината.

Плакати, обръщения и други могат да бъдат поставяни и на жп моста при някогашния ТЕЦ-Перник и няколко подпорни стени. Кметът Станислав Владимиров забрани лепенето на пропагандни материали на здания общинска благосъстоятелност, без значение от единодушието на наематели или концесионери, на електрически стълбове, на спирките и в транспортните средства на публичния превоз.

На здания, витрини и огради, благосъстоятелност на компании и частна благосъстоятелност, пропагандни материали се слагат единствено с експлицитното единодушие на притежателя. Не се позволява унищожаването на пропагандни материали до привършване на изборния ден.

Те обаче би трябвало да се отстранен в седемдневен период след изборния ден, а при втори тур за изборите за президент и вицепрезидент - седмица по-късно. При несъблюдение ще бъдат наложени наказания от 1 000 до 5 000 лева
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР