На този етап вярвам в действията на българското правителство. Министър-председателят

...
На този етап вярвам в действията на българското правителство. Министър-председателят
Коментари Харесай

Вицепрезидентът за арестите: Вярвам на правителството, ще има продължение на този сюжет


На този стадий имам вяра в дейностите на българското държавно управление. Министър-председателят и вицепремиерът и министър на финансите твърдо застанаха зад тази акция, евентуално имат своите учредения, само че считам, че този сюжет ще има своето продължение. Още повече, че се приказва за одитен отчет за потреблението на европейски средства. Това съобщи във Велико Търново вицепрезидентът, представена от Нова телевизия. 
Всичко по тематиката: Арестът на Бойко Борисов 173
" За себе си направих един извод – смяната ще стане тогава, когато в името на закона се подхващат законови дейности, сподели Йотова в коментар след ареста на Борисов, Арнаудова и Горанов и последвалите след него събития.

" Безпрецедентна е бежанската рецесия за Европа и за жалост ще има доста последствия за в бъдеще. Над 3,5 млн. разселени хора - това Европа не познава от Втората международна война. Задължително би трябвало да се обърнем към европейските институции за спомагателна помощ ", счита тя.

Йотова сподели, че ще бъдат освободени към 420 млн. евро за всички страни, като тези пари се разпределя на квотен принцип. „ Но можем да преговаряме за забележителна сума за подкрепяне на хората, които одобряват бежанците у нас ”, уточни още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР