На този етап шансове за политически кабинет няма или са

...
На този етап шансове за политически кабинет няма или са
Коментари Харесай

Политолог прочете присъдата на вота

" На този стадий шансове за политически кабинет няма или са напълно минимални . Като следя държанието на действителните политически играчи в последната седмица, виждам, че президентът Радев прави една много сериозна поръчка, че той е стабилната политическа мощ, която може да се оправи с рецесиите, да бъде предан към Европейски Съюз, НАТО и да следва политиката на нашите съдружници. Той направи поръчка за продължение на служебния кабинет ", коментира политологът проф. Мария Пиргова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Според нея партиите не престават да бъдат слаби и да не излъчват послания. Тя се съмнява до каква степен партиите са в действителност слаби и до каква степен не желаят, тъй като ситуацията е комплицирана и рецесиите са доста насложени една върху друга, а партиите не желаят да поемат отговорност. 
-->
Проф. Пиргова разяснява, че партиите се готвят по-скоро за идващите локални избори, в сравнение с за тези парламентарни. Тя добави, че ще забележим едно възпроизвеждане на старите фигури в Народното събрание и доста жестока борба за локалните избори. 

" Аз виждам едно доста мощно държание на " Възраждане ". Костадин Костадинов сервира една национална политика, за разлика от другите, които фрагментират обособени политики. Те ще останат изолирани или ще се съюзят с ГЕРБ ", предвижда тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР