На този етап няма заподозрени за убийството на Мартин Божанов,

...
На този етап няма заподозрени за убийството на Мартин Божанов,
Коментари Харесай

Убийството на Мартин Божанов - Нотариуса: Открита е гилза до местопрестъплението

На този стадий няма обвинени за убийството на Мартин Божанов, прочут като Нотариуса, споделиха от прокуратурата.

Божанов беше убит към 19:40 часа на 31 януари в региона на " Горна баня ". Той е бил прострелян в главата. На място е била и майката на убития, дете на 4 години и бебе.

Той е бил прострелян в главата с огнестрелно оръжие

„ Все още не ясно с какъв брой изстрела е обезвредена жертвата. Откриването на гилза е положително начало. Разследването евентуално ще тръгне от балистичните експертизи, които ще бъдат извършени “.

Това сподели пред bTV Милен Иванов, някогашен зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи.

 Убийство в София Снимка: bTV Новините

„ Мартин Божанов в действителност не е нотариус. Така е прочут в неговите среди. Той се е занимавал със съмнителни покупко-продажби. Има подозрения за изнудване и имотни измами. Проверяват се сигнали за закани против магистрати. Хора, които водят подобен метод на живот, постоянно са пред риск да пострадат те или техни близки “, добави той.

За вечерта на 31 януари беше планувано огромно полицейско обучение в центъра на София. След убийството на Божанов то беше анулирано, а служители на реда започнаха всеобщи инспекции на колите в София. За издирването се използваха и кучета.

От Министерство на вътрешните работи обявиха на брифинг, че цяла нощ екипите са работили на място, с цел да събират доказателства.

„ Напълно допустимо е информацията за огромното обучение на полицейски сили да е стимулирало някой, който от дълго време замисля това закононарушение, да употребява този миг, с цел да го осъществя “, уточни Милен Иванов.

„ Щом тече следствие, са конфискувани всички видеозаписи. Мястото е много посещавано. Вероятно ще има очевидци и очевидци. Органите ще създадат версии въз основата на информацията “, сподели още някогашният ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР