"На този етап няма формулировка България да изпрати оръжия и

...
"На този етап няма формулировка България да изпрати оръжия и
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Какво се случва, ако Украйна загуби тази битка, тогава кой е следващият? Дали България не е?

"На този стадий няма дефиниция България да изпрати оръжия и муниции на Украйна "

Това съобщи ръководителят на ПГ на „ Продължаваме промяната “ Андрей Гюров в студиото на „ Тази заран “ по

„ Затова мандатът е даден под формата на военно-техническа помощ, тъй че според от нашите благоприятни условия, упования и развития на спора да може държавното управление в най-широк мандат да взима верните решения “, добави той.

„ Вече сме провели доста съдружни препоръки, обсъждаме тази тематика през последната седмица. Мисля, че имаме позиция и тактика в зала (б.р. на НС) през днешния ден, когато точката бъде обсъждана, да може да бъде подкрепена от необятно болшинство по метод, който не заплашва сигурността и стабилността на обединението и държавното управление “, съобщи Гюров.

Гюров сподели още, че не може да подсигурява, че всички партии в обединението ще гласоподават по един метод.

„ Със сигурност това е нашата цел, както и да подкрепим ясната позиция по отношение на Украйна, и всички партии в обединението да могат да се припознаят в това решение “, добави той.

Според Гюров нито Българска социалистическа партия, нито друга партия ще напусне обединението.

"Какво се случва, в случай че Украйна загуби тази борба, тогава кой е идващият? Дали България не е част от доминото, което ще се случи в Източна Европа? ", съобщи ръководителят на ПГ на "Продължаваме смяната ".

Цената на газа

„ В момента се работи интензивно върху това цената да не бъде доста по-висока от тази, която съществуваше преди нарушаването на контракта от „ Газпром “. Естествено, тя не може да остане същата. Целта на държавното управление е да смекчи ценовия потрес върху семействата и бизнеса, ще има и целенасочени помощи в тази посока “, съобщи Гюров.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР