„На тези избори трябва да определим хоризонта на страната, в

...
„На тези избори трябва да определим хоризонта на страната, в
Коментари Харесай

Карадайъ в Дулово: Бойко натрупа 20 милиарда дълг, руши държавата, гази демокрацията

„ На тези избори би трябвало да определим хоризонта на страната, в каква България желаеме да живеят нашите деца “, това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на площада в село Черник, община Дулово, където дойде с цел да поддържа листата на Движение за права и свободи в Силистра, с лидер доцент доктор Джевдет Чакъров, следван от Гюнер Ахмед.

Карадайъ напомни, че през 1989 година ”в името на името, на достойнството и достолепието, в името на културата и традициите докарахме демокрацията и свободата в България. Много висока цена платихме ние, с цел да има народна власт в България. Но пристигна Бойко, натрупа 20 милиарда дълг. Руши страна и държавност. Гази народна власт, гази Конституция, гази законите на страната и ние го поносим “ съобщи Карадайъ.

Лидерът на Движение за права и свободи съпостави тоталитарния режим със настоящето ръководство и даде образец със възбраната за пропаганда на език, друг от българския.

„ Ако по времето на Тодор Живков санкцията за говорене на турски език беше 20 лева, в този момент по времето на Бойко е 2000 лева. " - И добави: - „ Отиват в Екологичен потенциал и гласоподават Резолюция за отбрана на езиците, езиковото разнообразие, идват в България - не разрешават езиците. Сутрин приказва едно, на обяд - второ, вечерта прави друго. По този метод страна не може да се ръководи и това би трябвало да спре. "

Карадайъ прикани на тези избори да определим хоризонта на страната и това в каква България желаеме да живеят нашите деца. И прикани: „ Избираме или да ги оставим да натрупат задължения или избираме с номер 9 програмата за ускорено икономическо развиване, която има Движението за права и свободи “.

На площада в с Листец, община Главиница, зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев направи къса равносметка на ръководството на Движение за права и свободи и съобщи: „ По времето на Движение за права и свободи успяхме да понижим налозите на 10%, направихме ги най-ниските в Европа. При най-ниски налози върнахме 16 млрд външен дълг, при най-ниски налози качихме Брутният вътрешен продукт, при най-ниски налози качихме приходите. Ето това е икономическото знамение! “ бе безапелационен Цонев.

„ Какви доказателства повече да дадем, за това че можем да управляваме? “ попита той и продължи: „ На България ѝ отива Движението за права и свободи да взе участие в ръководството, освен да взе участие, само че и да демонстрира пътя, по който ще се развива България, тъй като не приказваме празни приказки и имаме доказателства. “

„ Управление, което може с доверието в себе си да притегли 35 млрд евро вложения за 8 години има право да каже на ръководство, което за 11 години съумя да притегли единствено 15 млрд, има право да каже, че то е по-некадърно, по-лошо в сравнение с България заслужава. “ заключи Цонев и прикани за рестарт на страната с № 9 в интегралната бюлетина.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР