На територията на Видинска област всичко е спокойно, каза директорът

...
На територията на Видинска област всичко е спокойно, каза директорът
Коментари Харесай

На територията на Видинска област всичко е спокойно и няма напрежение сред населението, каза директорът на ОДМВР комисар Петър Коцин

На територията на Видинска област всичко е умерено, сподели шефът на ОДМВР старши комисар Петър Коцин, на брифинг  днес сутринта във връзка записания през вчерашния ден към 21:50 ч. мощен екот. Той посочи, че не се касае за случай, а е записано естествено събитие, вследствие на  което се е чуло на територията на цялата област мощен екот, последван от ярка светлина в небето. Мобилизирани са били всички налични сили с цел да ревизират за потърпевши и вреди в района, само че не са регистрирани. Няма потърпевши хора.

В оперативната дежурна част на полицията е постъпил единствено един сигнал от село Гомотарци за чут силен екот наоколо до селскостопанска сграда, на не са регистрирани никакви вреди.

Комисар Коцин добави, че от през вчерашния ден ОДМВР -Видин поддържа връзка с сътрудниците от Румъния, които са им съобщили че се касае за естествено събитие. Старши комисар Петър Коцин добави, че специалистите би трябвало да кажат какво тъкмо е естественото събитие и какво се е случило.

Към момента ситуацията в района е изцяло спокойна и няма напрежение измежду популацията добави той. 

Около 21:50 ч. през вчерашния ден  е чут мощен екот във Видин и цяла Северозападна България, заяви късно нощес Министерство на вътрешните работи. Към региона незабавно са били изпратени екипи на полицията във Видин, които са създали огледи. По данни на румънските управляващи се касае за астероид, който се е взривил във въздуха.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.

На територията на Видинска област всичко е умерено и няма напрежение измежду популацията, сподели шефът на ОДМВР комисар Петър Коцин
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР