На тържественото първо заседание на общинския съвет в Бяла Слатина

...
На тържественото първо заседание на общинския съвет в Бяла Слатина
Коментари Харесай

Кметът на община Бяла Слатина инж.Иво Цветков положи клетва

На тържественото първо съвещание на общинския съвет в Бяла Слатина новоизбраните общински съветници, кметът инж. Иво Цветков и кметовете на кметства поставиха клетва и встъпиха в служба. Заседанието бе намерено от регионалният шеф на Враца Малина Николова.

В приветственото си слово тя означи: „ Вярвам, че както и до момента, общинските съветници, кметът на община Бяла Слатина и кметовете на кметства, със своите решения ще работите за развиването на общината и ще бъдете поръчител на правата на общността, отбрана на справедливостта, съблюдаване законосъобразността в актовете и решенията, които приемате. Желая Ви чуваемост, убеденост и доста триумфи! “.

След тържествената гала по полагане на клетва, инж. Иво Цветков изрече признателност за поддръжката и доверието. „ Като кмет на Община Бяла Слатина желая да уверя, че ще работим с разум, дух и сърце за реализиране на всички значими и верни решения за благосъстоянието на жителите на общината. Вярвам, че дружно ще реализираме сполучлив мандат “, съобщи той.

На тържественото съвещание за ръководител на Общински съвет – Бяла Слатина беше определена Веселка Борисова. „ Заставам още веднъж пред Вас и за повторно поемам виновната служба на Председател на Общински съвет –Бяла Слатина. Гласуваното доверие ме стимулира и в това време задължава да не преставам да работя с хъс и сила “, показа при стъпването си в служба Веселка Борисова.

На тържественото съвещание участваха също националният представител Красен Кръстев, заместник-областният шеф Мирослав Комитски, жители и общественици.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР