На таен карибски остров е прекарала последната си ваканция скандалната

...
На таен карибски остров е прекарала последната си ваканция скандалната
Коментари Харесай

Анита Мейзер прекарала последната си ваканция на таен карибски остров

 На скришен карибски остров е прекарала последната си почивка скандалната силиконка Анита Мейзер. Тя сама се похвали в обществена мрежа с пътешествието до екзотичната дестинация. На фрагментите няма диря от смачкания тип на Мейзер, който беше придобила, до момента в който против нея течеше делото за гибелта на брачна половинка й Николай Димов. Младият мъж на 52-годишната силиконка издъхна, завързан със свински опашки в жилището им във Варна в средата на август 2016 година Мейзер бе наказана на 2 години за причиняване на гибел по несъобразителност и на още толкоз за препоръчан рушвет на служителите на реда, пристигнали да вършат оглед на натрупа на брачна половинка й на мястото на престъплението. В последна сметка Мейзер излежа две години, напусна пандиза през лятото и отпраши за Съединени американски щати, където живяха с Николай преди гибелта му.

Със стъпването на американска земя Анита се отдавала на релакс след прекараните две години зад решетките. Пътуването й до Карибите в първата седмица на декември тя направила с помощта на собствен другар, чието име икономисва в мнения под фотосите си. На тях Мейзер се припича по гащеризон с голи плещи и къси крачоли на чудноват екваториален плаж, изтегната върху дебелия дънер на голяма палма, а покрай краката й се плискат топлите карибски талази, оповестява " България Днес ".

" Добре, че са приятелите ми по света и у нас. Благодаря ви! А на този остров съм на следващото, само че най-специално посетители. Бог да те благослови, братко! ", е написала Мейзер в един от дребното си мнения под оповестените фотоси. Нейните думи провокират вълна от постове на нейни другари, които й пожелават здраве, благополучие и й вдъхват убеденост да продължи живота си както й харесва и да се радва на слънцето.

Близък от предишното на силиконката е написал единствено две думи - " свинска опашка ", и това отприщва нова вълна от постове, в които той е упрекван за думите си, които са откровена отпратка към предишното й. Сама Мейзер реагира остро и напомня на писача, че е кръстница на едното му дете, за което дълго се грижела преди години.

" Нека Господ ти елементарни всички твои грехове и бъди здрав, с цел да се радваш дълги години на децата си и личния живот! Не мога да допускам, че и ти си подведен! Един ден ще схванеш какъв брой мръсно ме подредиха... ", дава отговор наказаната.

Неговият отговор към симпатизантите на Мейзер е сбит: " заблудени, даже нямате почит към опечалените... "

Мейзер подминава тези думи с безмълвие, само че написа метафизичен пост: " Животът е пътешестване, а не дестинация... Едни минават по автомагистрали, други по дребни улички, а други по разрушени пътчета... никой обаче не е " пропуснат " да живее постоянно на земята, по тази причина бъдете положителни хора, уважавайте се и стига сте завиждали и злобяли. Дори и милиардерите си отиват от този свят с катафалки, с единствената разлика, че са първокласни. Всички гнием по един и същи метод подземен, по тази причина бъдете друго ДОБРИ хора, до момента в който към момента сте в " придвижване " и дишате... Бог да ви благослови ".

След разпускащата почивка на Карибите Мейзер отскочила и до Атланта, където преди дни се организира състезанието " Мис Вселена 2019 ". Силиконката се е тагнала от залата като присъстващ онлайн фен и е пуснала клипче с коронясването на победителката Зозибини Тунзи от Южна Африка.

След изгубването си от България в края на лятото Мейзер се открила в столицата на хазарта Лас Вегас, където имала парцели, наследени от първия й мъж, чието фамилно име към момента носи. От интензивността на някогашната затворничка в обществената мрежа се вижда, че едно от първите посетени от нея места отвън Невада е близкият естествен парк " Арките " в Юта. Там Мейзер се е увековечила на кадър върху едно от впечатляващите скални формирания, които постоянно се употребяват за декор в холивудски уестърни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР