На свое заседание Надзорният съвет на Националния осигурителен институт (НОИ)

...
На свое заседание Надзорният съвет на Националния осигурителен институт (НОИ)
Коментари Харесай

Димитър Манолов е новият председател на Надзорния съвет на НОИ

На свое съвещание Надзорният съвет на Националния застрахователен институт (НОИ) избра ново управление. За ръководител на управителния орган на институцията бе определен президентът на Конфедерацията на труда „ Подкрепа “ Димитър Манолов.

Като представител на изпълнителната власт на поста заместник-председател на съвета застава Калина Петкова, шеф на дирекция „ Трудово право, публично обезпечаване и условия на труд “ в Министерството на труда и обществената политика. Заместник-председател от квотата на работодателите ще бъде Станимир Цоцов.

Съгласно наредбите на Кодекса за обществено обезпечаване председателството на Надзорния съвет на Национален осигурителен институт е с мандат една година и се предава на ротационен принцип сред трите страни, участващи в него – изпълнителна власт, работодателски организации и синдикати.

Надзорният съвет на Национален осигурителен институт реши също да се организира процедура за избор на реализатори на активността по профилактика и рехабилитация за тази година и утвърди наложителните условия към изпълнителите на активността по профилактика и рехабилитация през 2021 година и изискванията, при които Национален осигурителен институт ще финансира активността по профилактика и рехабилитация през тази година.

В 7-дневен период от решението на Надзорния съвет на интернет страницата на Национален осигурителен институт ще се разгласяват поканата за присъединяване в процедурата и наложителните условия към изпълнителите на активността.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР