На сухопътната граница между България и Сърбия работят за пътници

...
На сухопътната граница между България и Сърбия работят за пътници
Коментари Харесай

Актуална информация за българските граждани, пътуващи за Сърбия

На сухопътната граница сред България и Сърбия работят за пасажери и товари Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина-Градина “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Връшка чука “, удостовери Министерство на вътрешните работи на Сърбия.

Днес на среща с българския дипломат Радко Влайков военачалник Милян Станоевич, шеф на ръководство на „ Гранична полиция” на Министерство на вътрешните работи на Сърбия, осведоми за настоящата конюнктура на границите на Сърбия. На железопътната граница сред двете страни продължава да действа интернационалният железопътен граничен пункт Димитровград (Цариброд). Продължават да работят интернационалните летища „ Никола Тесла “ в Белград и „ Константин Велики “ в Ниш. Пълния лист на работещите Граничен контролно-пропусквателен пункт на сухопътна, речна и железопътна граница на Сърбия със прилежащите страни може да видите в приложението.

Генерал Милян Станоевич е уверил българския дипломат, че камиони, рейсове и лекотоварни коли с българска регистрация, преминаващи директно през Сърбия, ще бъдат пропускани в сходство с признатите от държавното управление на Сърбия ограничавания за пасажери и товари, идващи от рискови страни и райони. На Граничен контролно-пропусквателен пункт ще бъдат правени спомагателни инспекции, в това число премерване на температура на пасажерите и спомагателен надзор на товарите от тези страни. Те ще бъдат пропускани за директно прекосяване след съвещания, при потребност, с представители на Министерството на здравеопазването на съответните Граничен контролно-пропусквателен пункт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР