На стилна работна закуска Fibank (Първа инвестиционна банка) представи своята

...
На стилна работна закуска Fibank (Първа инвестиционна банка) представи своята
Коментари Харесай

Fibank представи своята специална програма Smart Lady, насочена към жените в бизнеса

На стилна работна закуска Fibank (Първа капиталова банка) показа своята специфична стратегия, ориентирана към дамите в бизнеса. Тя е плод на изследвания и диалози с специалисти и бизнес дами. „ Целта, която банката желае да реализира с нея, е да се утвърди като сполучлив бизнес сътрудник на всяка дама, решила да пребори клишето, че бизнесът е непокътната територия единствено за мъже. “ Това съобщи госпожа Севдалина Василева, Изпълнителен шеф на Fibank, при представянето на параметрите на програмата.

Името на програмата е Smart Lady. Г-жа Василева показа новите вероятности, които разкрива програмата за дамите в бизнеса. Тя е компилация освен от благоприятни условия за кредитиране, ориентирани към бизнес дамите, само че включва в себе си редица други финансови и нефинансови решения, които да предложат на дамите поддръжка, сигурност и успокоение. Smart Lady надгражда и доразвива неповторимата за българския пазар линия кредитни карти First Lady, която Първа капиталова банка и Diners Club предложиха на бизнес дамите.

Програмата Smart Lady предлага необятна гама от кредитни артикули при преференциални и в същото време гъвкави условия, като ниска цена и такса по заемите, комфортни погасителни проекти, дълъг период на погашение – до 15 години за капиталови заеми и до 5 години за оборотни средства.
Банката също е планувала и опция за изцяло обслужване на бизнеса на дамите, както и специфичен пакет с грижа към чиновниците на компанията, който включва сложна оферта с преференции по всички банкови артикули и услуги, както и в допълнение здравно обезпечаване за достъп до качествени здравни услуги и профилактика. Кандидатстването по европейски планове също е застъпено, като тук Fibank предлага на дамите освен консултиране и правене на цялостната документи за кандидатстване, само че и следващо финансиране за реализацията на плана при неговото утвърждение.

По време на майчинство дамите ще получат опцията да понижат месечните си вноски до 75% в интервал от 15 месеца. През това време банката няма да изисква вноска по главницата на потребления заем. Към програмата Smart Lady се плануват и редица спомагателни привилегии като спестовна сметка с възходяща рентабилност за бъдещето на децата, кредитна карта First Lady с включена застраховка при рак на гърдата, отстъпки при покупки в над 400 търговски обекта, достъп до ВИП салони на летищата е редица други клубни привилегии.

Едно от най-големите прерогативи, които получават дамите при потребление на стратегия Smart Lady, са двете особено създадени застраховки – „ Здраве “ и „ Спокойствие “, които се оферират взаимно с FiHealth Застраховане.

Съществено предимство за бизнес дамите е, че Fibank ще им обезпечи финансов тил и ще си сътрудничи с тях във всеки един стадий от тяхното развиване. Банката ще организира редица конференции, образования и осведомителни семинари, където дамите ще могат да обменят опит и да получат професионални препоръки. Предвижда се създаване на електронна платформа, посредством която те ще могат да се образоват и осведомят отдалечено по настоящи за тях тематики.
Партньор на Fibank по програмата са MasterCard и Съюз Произведено в България. На работната закуска участва и господин Кънчо Стойчев, социолог и ръководител на Управителния съвет на „ Произведено в България – Съюз на дребния и междинен бизнес “. Той показа публичните трендове и стандартите във връзка с дамите в бизнеса, новите провокации пред тях във все по-глобализиращия се и дигитализиращ се свят.

На събитието участва и госпожа Надя Кошинска, Член на Управителния съвет на Fibank и шеф „ Банкиране на дребни и междинни предприятия “, която показа новите благоприятни условия и ролята на банките в поддръжка на развиването на дамите в бизнеса. Г-жа Кошинска показа позитивния опит и положителни образци, които е натрупала Fibank в своята 25-годишна история.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР