На стадион Георги Аспарухов определено имат повод да са доволни,

...
На стадион Георги Аспарухов определено имат повод да са доволни,
Коментари Харесай

Празничен ден в Левски: Станимир Стоилов получи страхотна новина!

На стадион " Георги Аспарухов " несъмнено имат мотив да са удовлетворени, написа в днешния 11 февруари " Мач Телеграф ".
Според изданието, ще може да разчита на полузащитника Георги Миланов за старта на пролетния дял в Първа лига. Припомняме, че шампионата се възобновява за " сините " на 19.02. с домакинство на Локомотив Пловдив!
Твърди се, че някогашният национал на България е упражнявал доста интензивно по време на зимния лагер в Белек, Турция и е съумял да редуцира периодите за завръщането си в игра, а сега се приготвя наедно със своите съотборници за конфликта със " смърфовете ".
Старши треньорът Станимир Стоилов не е желал да избързва с стартирането му на терена, само че към този момент е получил увещание от лекарите, че Миланов е подготвен за игра и е прекомерно евентуално да го забележим в утрешната (12 февруари) контрола на " Герена " против отбора на Пирин Благоевград.
* Припомняме, че мощните фигури в Левски към този момент оповестиха, че преди конфликта с Локомотив Пловдив ще се съберат пред паметника на Васил Левски в центъра на София и (подробности в линка).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР