На специалното си Unpacked събитие Samsung представи три нови смартфона

...
На специалното си Unpacked събитие Samsung представи три нови смартфона
Коментари Харесай

Samsung представи официално новите Galaxy S22 смартфони

На специфичното си Unpacked събитие Samsung показа три нови смарт телефона от своята Galaxy S серия. Дългоочакваните S22 модели оферират флагмански благоприятни условия и се разграничават главно по екраните и камерите си. За първи път старшият модел от серията в лицето на Galaxy S22 Ultra ще употребява и стилус за ръководство, който върви в комплект с него. До сега  това бе присъщо единствено за другата флагманска серия  на южнокорейците – Note.

Смартфоните от именитата серия на SAMSUNG са с леко изменен дизайн по отношение на миналогодишните. Новите флагмани от серия S се сплотяват от стилния си външен тип и Dynamic AMOLED 2X екрани. Моделите работят с най-новия чипсет на Samsung – Exynos 2200, основан при 4 nm софтуерен развой. Те имат IP68 отбрана от вода и прахуляк. Новите флагмани разполагат с ултразвуков датчик за пръстови отпечатъци под екрана, а корпусите им са предпазени от Gorilla Glass Victus + покритие на екраните и гърбовете.

Galaxy S22 Ultra разполага  с 6,8-инчов екран, резолюция QHD+ и освежаване на картината от 120Hz. Той има опция за потребление в композиция с S Pen на SAMSUNG, разкривайки безкрайни благоприятни условия за креативност. Моделът се отличава с четворната си камера, чиито главен датчик е 108 MP и основава кристално ясни фотоси с Live Pixel технология. Впечатляващо е съществуването и на телемакро камера с 10-кратно оптично нарастване. S22 Ultra работи с 12 GB RAM, има батерия с потенциал 5000 mAh с бързо 45W жично и 15W безжично зареждане.

Galaxy S22+ е по-компактен, само че също толкоз мощен колкото и премиум модела в серията. При него дисплеят към този момент е с размер 6,6 инча, работи във FHD+ резолюция и още веднъж поддържа освежаване от 120 Hz. Смартфонът има тройна камера с главен ѝ 50 MP датчик. Батерията му е с потенциал от 4500 мАч, а бързото зареждане е 45W. Безжичното още веднъж предлага зареждане с цели 15W.

Базовият модел в серията Galaxy S22 пристига  с 6,1-инчов екран, работещ във FHD+ резолюция и с освежаване от 120Hz. Основният датчик на камерата е 50 MP. Тук батерията е 3700 mAh, като зареждането е 25W с кабел и още веднъж 15W по безжична технология.

А ще намерите още софтуерни вести!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР