На снимката: Мартин Димитров.Ако компания, която управлява критична инфраструктура от

...
На снимката: Мартин Димитров.Ако компания, която управлява критична инфраструктура от
Коментари Харесай

Мартин Димитров: В момента България няма инструмент за реагиране, ако нефтена компания откаже да работи

На фотографията: Мартин Димитров.„ Ако компания, която ръководи сериозна инфраструктура от бранш петрол и нефтопреработка, по някаква причина каже, че не желае да работи за прочут интервал от време, българската страна няма инструмент, с който да реагира “.
Това сподели в изявление за ДЕБАТИ националният представител от „ Демократична България “ Мартин Димитров.
„ Демократична България “ сме най-големите последователи на пазарната стопанска система. В законите ни обаче би трябвало да плануват хипотези, тъй че в изключителни обстановки да има какво да се направи “, сподели още той по повод Законопроекта за изменение и допълнение на Закона за административното контролиране на икономическите действия, свързани с петрол и артикули от нефтен генезис, импортиран от парламентарната му група.„ В момента в случай че някоя компания от нефтения бранш каже, че не желае да работи, българската страна не може да направи нищо, с изключение на да я помоли. Европейските страни обаче се уредили в краен случай, в случай че се стигне до такава обстановка – което рядко се случва, да има опция за назначение на необикновен търговски представител “, изясни Димитров.
Какво тъкмо оферират от „ Демократична България “ и по какъв начин би могло да помогне то – четете на следващия ден цялото изявление на ДЕБАТИ.БГ…
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР