На снимката: Лена БориславоваВ деловодството на Софийски градски съд ще

...
На снимката: Лена БориславоваВ деловодството на Софийски градски съд ще
Коментари Харесай

Лена Бориславова дава сценаристите на Слави Трифонов на съд

На фотографията: Лена Бориславова
„ В деловодството на Софийски градски съд ще бъде записана първата ми искова молба за клюка и уронване на името ми. След сценаристите следват още няколко против мними публични представители и жълти медийни бухалки “.

Това написа Лена Бориславова, някогашен народен представител и шеф на политическия кабинет на държавното управление на Кирил Петков, във Фейсбук. В обявата си Бориславова показва още, че жалбата за клюка ще бъде импортирана в 13:30 часа през днешния ден.

„ #ИмаКак и #ИмаКой да прави политика по различен метод, без стремглава корупция и обири, както и политическа ирония с разсъдък и в рамките на човешкото достолепие. Зависи от всички нас “, добавя тя.

Бориславова разгласи, че ще съди сценаристите в малкия екран на водача на „ ИТН “ Слави Трифонов, откакто в мрежите на малкия екран бе оповестена сатирична ария, отдадена на Лена Бориславова. Съдържанието на песента и клипа към нея бе меко казано потресаващо неприятно и сексистко, като провокира голям брой измежду демократичната общественост. Още след публикуването на въпросната ирония, която прекрачи избрани граници, Бориславова уточни, че ще търси правата си в съда.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР