На снимката: Иван ДемерджиевРокадите в Министерството на вътрешните работи (МВР)

...
На снимката: Иван ДемерджиевРокадите в Министерството на вътрешните работи (МВР)
Коментари Харесай

Уволниха полицейски шеф в Кюстендил – преди изборите се срещал с Младен Маринов и Христо Терзийски от ГЕРБ

На фотографията: Иван Демерджиев
Рокадите в Министерството на вътрешните работи (МВР) не са свързани напълно със случая „ Семерджиев “. Това съобщи през днешния ден служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев. Демерджиев разяснява и промяната на шефа на ОДМВР в Кюстендил Светослав Григоров. По думите на Демерджиев Григоров се е срещал нерегламентирано преди изборите с двама политици от ГЕРБ – Младен Маринов и Христо Терзийски, и двамата някогашни министри на вътрешните работи.

За уволнението на Григоров се заяви през вчерашния ден на ексклузивен брифинг в Министерство на вътрешните работи. Мястото му пое досегашният му заместител Георги Ванев. Причината е, че Григоров е провел две нерегламентирани срещи с представители на партия ГЕРБ, които са се случили преди изборите, уточни Демерджиев през вчерашния ден.

Днес в ефира на NOVA заяви и кои са били тези представители на партия ГЕРБ – някогашните министри на вътрешните работи Младен Маринов и Христо Терзийски.

„ Когато получих данни за първата такава среща, извиках този шеф и му споделих, че имам такива данни. След този случай, той е провел нова среща, което за мен е безумно “, разяснява министърът през днешния ден.

„ Старши комисар Григоров си разреши жестоко да наруши разпоредбите за срещи с политически лица и написания ред за това. Позволи си да ме излъже непосредствено в очите, че не е осъществявал такива срещи “, сподели Демерджиев през вчерашния ден.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР