На следващия протест ще изляза и ще говоря. Не можах

...
На следващия протест ще изляза и ще говоря. Не можах
Коментари Харесай

Кирил Петков: Няма жълт картон от Радев, а предупреждение, трябват ни 6 месеца за промените

" На идващия митинг ще изляза и ще приказвам. Не можах да се срещна с хората пред Народното събрание, тъй като бях под карантина. Трябват ни 6 месеца, с цел да създадем промени. Всички работим от заран до вечер ". Това съобщи министър председателят Кирил Петков пред Българска национална телевизия. Той още веднъж добави, че бюджетът, който кабинетът му готвел, е " на растежа " и по тази причина се влага в безвъзмездни детски градини и детска болница.

" Всеки ден има рецесии за решение. Заварихме модел - функционалност на какъв брой са заболели на 100 000 и на база на това страната би трябвало да взема решение какво да затваря, ние казахме, че ще създадем модел, който е функционалност на най-критичния фактор на здравната система – това са интензивните кревати и техният потенциал. На базата на този модел управляваме коронавирус рецесията в най-голямата вълна без действително да има огромни ограничения на стягане. Доволен съм от реакцията на министър Сербезова за дамата във Врацa. Хората, които са антиваксъри те са 15 разнообразни групи с друга мотивация. Всичките групи се сплотяват, че в случай че няма естрада, на която някой да ги изслуша те се капсулират и стават нападателни ", добави Петков. " Ако стигнем до 60% имунизация или в случай че паднат интензивните кревати под 5% тогава махаме зеления документ, повтори Петков. Имаме ясни модели и вземаме ясни решения. Ние не вършим политически оферти, а верни ", посочи още той. Петков съобщи, че не е наричал " некадърни " работодатели.

" Идеята е да взимаме най-евтиния газ без медиатори. Няма жълт картон от страна на президента, а предизвестие от една власт към друга. Румен Радев дава общо предизвестие, което е добре пристигнало, само че не мисля, че сме позволили неточност при борда ( " Булгаргаз " - бр.). Ние сме в един тим - на България. Смятам, че това, което споделя, е за положителното на България ", сподели още министър председателят.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР