На шокираща гледка се натъкнаха пловдивчани тази сутрин, научи GlasNews.bg.В

...
На шокираща гледка се натъкнаха пловдивчани тази сутрин, научи GlasNews.bg.В
Коментари Харесай

Хванаха наркомани в двора на пловдивско училище СНИМКИ 18+

На шокираща панорама се натъкнаха пловдивчани тази заран, научи GlasNews.bg.

В двора на учебно заведение " Душо Хаджидеков " те видели мъж и жена, които очевидно се занимавали с опиати.  Жената била запретнала ръкава си, а нейният сателит " търсил вена "

На направената забележка двамата даже имат наглостта да заявят, че " през днешния ден е събота ". GlasNews разполага с видео от момента на инжектиране на дрогата в ръката на момичето, което от етични съображения няма да публикуваме.

Припомняме, че през 2019 година за разпространяване на опиати край учебното заведение бе арестуван млад мъж. Той бе задържан на 11 май, откакто петокласнички от " Душо Хаджидеков " откриха пакетчета с марихуана в двора на образователното заведение. Момичетата се пробвали да предадат опиата на учителя по физическо, който обаче ги препратил при защитата.

След това обаче девойките били подгонени от няколко момчета, които ги питали какво са създали с пакетчетата. В следствие, след сигнал на бащата на едно от девойките, на място дошъл патрул на 4-то РПУ, само че служителите на реда оставили момчетата да си тръгнат без да ги претърсят.

Само преди дни бе извършена и акция " Бяло ". По време на мероприятията в Пловдив бяха открити над 100 кг амфетамини. За 48 часа бяха докладвани обвинявания на 50 лица на територията на Пловдив и Пазарджик, като 24 от тях са арестувани. По остарели досъдебни производства са осъществени 11 обиска. В Пловдив бяха арестувани 27 лица - 18 по остарели и 9 по нови досъдебни производства. 

Единият от задържаните е 17- годишния единадесетокласник. Той е задържан край учебно заведение " Никола Вапцаров ", като е продавал амфетамини по 50 лв. хапчето.

Въпреки това наподобява, че някои жители не престават да се занимават с опиати на край учебни заведения.

GlasNews.bg продължава да следи случая!

Инцидентът стана причина за наставнически митинг и изключителна среща с управлението на учебното заведение, на която бяха набелязани спомагателни ограничения за защита. 



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР