На съвсем друго мнение обаче е Кузов, който пред България

...
На съвсем друго мнение обаче е Кузов, който пред България
Коментари Харесай

Панаир В Политиката! Дпс Гонят Позорно Скандалния Кузов, Той Се Е Запънал И Отказва Да Напусне!

На напълно друго мнение обаче е Кузов, който пред " България он еър " съобщи, че от Движение за права и свободи били длъжни да му пратят протокол, членската му брошура била издадена съгласно устава.

Владимир Кузов акцентира също, че отиването му в Движение за права и свободи е подбудено от това, че това е демократична партия, където е отишъл със своята присъда, която дефинира за " политическа ". " Една политическа присъда се характеризира с няколко белега. Нямаш никакви доказателства, имаш несигурно време, несигурно място, неопределени очевидци ", съобщи Кузов.

Кузов се надявал, че точно в Движение за права и свободи ще откри схващане, като потърпевш човек, защото съгласно него това била партията, която се грижи за правата на хората.

" И най-важното, за устояване демократичните правила на България и правовата страна. Аз съм приел тази роля да бъда жертва на правосъдната система и смятам, че ще продължа да се боря, както са се борили даже хора, като Нелсън Мандела и така нататък ", изрично съобщи Владимир Кузов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР