На съвместна пресконференция в Мадрид министрите на отбраната на Украйна

...
На съвместна пресконференция в Мадрид министрите на отбраната на Украйна
Коментари Харесай

Мадрид и Киев отричат присъствието на натовски войски в Украйна

На взаимна конференция в Мадрид министрите на защитата на Украйна и Испания нарекоха погрешни изказванията, че елементи на НАТО са ситуирани в Украйна , цитира думите им Руската работа на Би Би Си.

Такива догатки се съдържат в, които неотдавна станаха обществени.

" Изявленията, че войски на НАТО участват в Украйна, са чиста неистина ", сподели украинският министър на защитата Олексий Резников, като добави, че изключение вършат единствено задграничните военни съветници.
 Франция отхвърля за свои войски в Украйна
Франция отхвърля за свои войски в Украйна

След теча на секретни документи на Пентагона



Той също по този начин съобщи. че огромна част от изтеклите документи не са правилни , че Украйна има цялостно доверие на своя американски съдружник и че дружно те.

На собствен ред министърът на защитата на Испания Маргарита Роблес означи, че единството на НАТО и европейските съдружници на Америка остава ненарушимо и Русия няма да успее да реализира разединение в техните редици.
 Украйна отхвърля проектите за контраофанзивата ѝ да са изтекли в интернет
Украйна отхвърля проектите за контраофанзивата ѝ да са изтекли в интернет

Въпросните секретни документи били подправени

Припомняме, че на 7 април , че Русия няма ни минимум подозрение, че Съединени американски щати и НАТО са директно или индиректно забъркани в спора в Украйна. Така той отговори на въпрос за приключването на секретни документи в обществените мрежи по отношение на проектите на Съединени американски щати и НАТО за подготовка на въоръжените сили на Украйна за контранастъпление.

" Нивото на това присъединяване последователно нараства ", сподели той и добави, че " това усложнява цялата история, само че не може да повлияе на крайния резултат от специфичната интервенция ".

Припомняме, че по-рано The New York Times, базирайки се на представители на администрацията на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, заяви, че Пентагонът е почнал следствие на приключването на секретни документи по отношение на проектите на Съединени американски щати и НАТО да приготвят въоръжените сили на Украйна за нахлуване против съветските сили.
 Русия евентуално стои зад изтеклите проекти за войната в Украйна
Русия евентуално стои зад изтеклите проекти за войната в Украйна

Документите се появиха редактирани в интернет
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР