На съвместен брифинг Продължаваме промяната и Демократична България решиха да

...
На съвместен брифинг Продължаваме промяната и Демократична България решиха да
Коментари Харесай

ПП и ДБ искат подкрепа от избирателите си, докато се “борят“ срещу Хартиената коалиция

На взаимен брифинг " Продължаваме промяната " и " Демократична България " взеха решение да желаят поддръжка от гласоподавателите си пред Народното събрание, до момента в който те самите се борят в пленарната зала на Народното събрание против Хартиената коалиция. Нито един от водачите на двете парламентарни групи не се осмели да назове думата митинг.
Прочетете още
" Хартиената коалиция реши, че през днешния ден е денят, в който да прокара хартиената бюлетина. Демократичният избор на всеки български гласоподавател ще е сменен. Отварят вратата за 15% невалидни бюлетини. Днес е денят, когато изкривяването на демократичния избор кара цялата система да работи накриво. Всички, които почитат своя глас, продължавайте да отстоявате своите права. Ние ще се борим вътре в пленарната зала и разчитаме на вашата поддръжка и отвън залата ", съобщи Кирил Петков от Политическа партия.

" Не видяхме спор, видяхме желязно пробутване на това което Хартиената коалиция е решила. Налагане на развой, който не подсигурява това да се случи рационално с гаранции ", ядоса се и съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

" Ако жителите желаят да поддържат тези, които в зала ще се борим, денят е през днешния ден. Всичко се употребява в тази игра, и международното по футбол. Разчитат, че хората ги интересуват мачовете, а не по какъв начин ще гласоподават. Софиянци би трябвало да потвърдят противоположното ", включи се и Атанас Атанасов от Демократична България.

А някогашният вицепремиер Асен Василев настоя, че Хартиената коалиция е сложиха бюлетината над Закона за бюджета, над това да наложи налог върху свръхпечалбите на богатите и " Лукойл ". Всичко това е по малко значимо от това да откраднат гласовете, ядоса се той. Според него с връщането на хартията се връщаме обратно и към чувалите на ГЕРБ - чувалите с кеш от автомагистрали и чували с бюлетини.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР