На същата позиция е и бившият главен секретар на МВР

...
На същата позиция е и бившият главен секретар на МВР
Коментари Харесай

2 Бона Глоба, Ако Скочиш На Полицай!

На същата позиция е и някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Николай Радулов, който уточни пред Bulgaria ON AIR, че нормата ще затрудни полицията, тъй като Министерство на вътрешните работи ще би трябвало да потвърждава какво се е случило.

" Респектът към служителите на реда няма да бъде нараснал от това, че физическата цялост е предпазена с санкция. Постоянните промени на закона, без да се извършва от качествени хора, няма да доведат до положителни резултати. За 5 години Законът за Министерство на вътрешните работи е изменян над 20 пъти. Някой да е усетил възстановяване на работата на полицията? ", разяснява юрист Рангелов в " България заран ".

" Зависи от съответния проблем. Представете си по какъв начин това би могло да проработи, когато става дума за групови мероприятия. Глобата е използвана единствено когато става дума за цивилен безредици. Ще спорим има ли допиране и това допиране какво е ", сподели от своя страна Николай Радулов.

Бившият основен секретар на Министерство на вътрешните работи акцентира, че полицията не е задоволително добре готова. Според него насоката на работа би трябвало да е ориентирана към по-добра подготовка и връзка сред самите служители на реда.

" Последните 4-5 години претендентите за Министерство на вътрешните работи са на доста по-ниско равнище от естественото условие. Всички служители на реда на управителни длъжности би трябвало да са с кристална биография ", сподели още Радулов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР