На събитието лидерът на Хонконг Джон Лий каза, че успешното

...
На събитието лидерът на Хонконг Джон Лий каза, че успешното
Коментари Харесай

Произведените в Китай пътнически самолети C919, ARJ21, изложени в Хонконг

На събитието водачът на Хонконг Джон Лий сподели, че сполучливото създаване на огромния пътнически аероплан в Китай демонстрира неговата „ водеща позиция в промишлеността за транспортно произвеждане “. Той добави, че визитата на двата самолета в Хонконг показва смисъла, което Китай придава на авиационната промишленост на Хонконг. е взел участие в узаконяването на самолета и образованието на водачи да го ръководят.

COMAC се готви да се изправи против Airbus и Boeing на пазара за еднопроходни търговски самолети. Но макар че проектира доста от частите на C919, някои основни съставни елементи към момента се доставят от Запада, в това число неговия мотор.

C919 би трябвало да извърши прехвръкване над живописното пристанище Виктория на града в събота, давайки на хората на брега зърнете новия аероплан, в случай че времето разрешава.

И двата самолета ще бъдат изложени на интернационалното летище в Хонконг до неделя и ще могат да бъдат посетени от публични лица и законодатели, представители на авиационната инду...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР