На събитието, което се проведе в Медийния център на Община

...
На събитието, което се проведе в Медийния център на Община
Коментари Харесай

Обществено обсъждане на проекта за Правилник за устройството и дейността на ОКИ „Дунав“ - Видин

На събитието, което се организира в Медийния център на Община Видин, участваха заместник-кметът по европейски политики и вложения Десислава Тодорова, шефът на Общински културен институт „ Дунав “ Юлияна Димитрова, старши специалистът „ Информация и реклама в туризма “ към Общината Цецка Цокова, специалисти от общинската администрация, представители на културни институции, медии.

Изменението и допълнението на Правилника се постановат, защото Културен център „ Жул Паскин “ се приобщава към ОКИ „ Дунав “. Това допуска смяна в числеността на броя на личния състав, надлежно в Института.



„ Институтът разполага с дипломиран административен личен състав, който ще обхване потребностите на Културния център „ Жул Паскин “, като това ще докара до икономисване на средства във връзка с откриване на избран брой нови длъжности “, сподели Юлияна Димитрова. Налага се разкриването на 4 нови длъжности и наемане на 5 нови чиновници: организатор, двама екскурзоводи, експерт по маркетинг и реклама, както и хигиенист. Ансамбълът за национални песни и танци „ Дунав “, който е звено към ОКИ „ Дунав “, има потребност от една щатна численост – танцьор. Така броят на чиновниците в Института ще нарасне на 66, разпределени в 4 звена (АНТП „ Дунав “, Градски духов оркестър, РЕКИЦ „ Читалища “ и Културен център „ Жул Паскин “), в това число и административен и обслужващ личен състав.

Предстои промените и допълненията на сегашния Правилник за устройството и активността на Общински културен институт „ Дунав “-гр. Видин да бъдат прегледани на съвещание на Общински съвет – Видин.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР