На редовното си заседание народните представители ще гласуват проекторешения относно

...
На редовното си заседание народните представители ще гласуват проекторешения относно
Коментари Харесай

Депутатите избират ръководства на парламентарните комисии

На постоянното си съвещание народните представители ще гласоподават проекторешения по отношение на избор на управления и промени в непрекъснати комисии на Народното събрание.

Проектите на решения са импортирани от Десислава Атанасова и Мустафа Карадайъ.

Депутатите ще гласоподават и Проект на решение за приемане на процедурни правила за изискванията и реда за предлагането на претендент за подуправител – началник на ръководство " Банково " и на претендент за подуправител – началник на ръководство " Емисионно " на Българската национална банка, показване и обществено обявяване на документите и чуването на претендентите в Комисията по бюджет и финанси, както и процедурата за избор от Народното събрание. Вносител е Комисията по бюджет и финанси.

Освен това народните представители ще гласоподават и Проект на решение за приемане на процедурни правила за изискванията и реда за предложение на претенденти за двама заместник-председатели и двама членове на Сметната палата, показване и обществено обявяване на документите и чуването на претендентите в Комисията по бюджет и финанси, както и процедурата за избор от Народното събрание Вносител е Комисията по бюджет и финанси.

Депутатите ще проведат и първо гласоподаване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за правосъдната власт, както и първо гласоподаване на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за придвижването по пътищата. Освен това ще гласоподават на първо четене и Законопроект за изменение и допълнение на Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР