На редовно заседание в сряда кабинетът Борисов-3 ще разгледа Истанбулската

...
На редовно заседание в сряда кабинетът Борисов-3 ще разгледа Истанбулската
Коментари Харесай

Третият пол влиза в Министерския съвет

На постоянно съвещание в сряда кабинетът Борисов-3 ще прегледа Истанбулската спогодба, научи News.bg от свои източници.

Припомняме, от Вътрешна македонска революционна организация остро скочиха против разглеждането на документа от Министерския съвет и съумяха да отсрочат този въпрос през предходната година, само че очевидно държавното управление въпреки всичко ще се занимае с Конвенцията през актуалната 2018 година

От Вътрешна македонска революционна организация оспориха текстовете в края на 2017 г, обяснявайки, че лобита натискат България да узакони търкам пол. От Вътрешна македонска революционна организация изрично са срещу утвърждението на този документ. Според партията, под заглавие: " За домашното принуждение " Конвенцията постанова образователни стратегии за проучване на нестереотипни функции на пола като хомосексуализъм и травестизъм.

Освен това, съгласно Вътрешна македонска революционна организация, конвенцията съдържа редица скандални текстове, атакуващи основополагащи категории за българите като мъжки и женски пол, семейство от мъж и жена, правата на родителите, правото на свободно изповедание и други

Изучаването на хомосексуализма и травестизма се подтиква на всички просветителни равнища - от детската градина до университетите.

От Вътрешна македонска революционна организация са обезпокоени, че текстове в Конвенцията дават опция и за легализиране на еднополовите бракове.

Освен това гласуването на Истанбулската спогодба ще задължи България да дава статут на емигрант на всеки чужденец с особености на пола. Това значи, че всеки транссексуален от трета страна може да получи обезпечен статут на емигрант у нас, защото в родината си е преследван поради особености на пола, изясняват още от партията.

Припомняме, през април месец 2016 година от името на България подписа под Истанбулската спогодба сложи правосъдния министър тогава Екатерина Захариева.

За утвърждението на Конвенцията упорстват редица организации, в това число и защитаващи правата на децата. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР