На Разпети петък младежи от ГЕРБ се събраха в Банкя

...
На Разпети петък младежи от ГЕРБ се събраха в Банкя
Коментари Харесай

Активисти на ГЕРБ с акция пред дома на Борисов

На Разпети петък младежи от ГЕРБ се събраха в Банкя пред дома на министър-председателя в оставка Бойко Борисов с обяснението, че желаят да го предпазят от „ поредна провокация “. Там участва и водачът на младежката организация на партията Георг Георгиев.

Той разясни, че в хода на деня са разбрали, че тече подготовка за „ поредна, гнусна и безбожна провокация от страна на нормалните обвинени – разпопения поп, една някогашна премиерка, претендент за президент в резултат на една от опозиционните партии, хора, които са известни със своето грозно, смело държание, хора, които друго, с изключение на да идват пред домовете на хората и да ги тероризират, да ги тормозят, към този момент години наред, друго не вършат “, съобщи той и добави:

„ Тези същите хора би трябвало да знаят, че даже в ден като днешния, ден за примирение, ден, в който всички би трябвало да сме със фамилиите си, вгледани в себе си, вгледани в духовното, ние доста бързо се организирахме. Достатъчно експедитивни сме, с цел да покажем, че няма да продължи гнет да се допусне “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР