На рафтовете има стотици кремове с невероятни съставки, които предлагат

...
На рафтовете има стотици кремове с невероятни съставки, които предлагат
Коментари Харесай

Как да изгладим бръчките в домашни условия, напълно безопасно и ефективно

На рафтовете има стотици кремове с невероятни съставки, които оферират да ви отърват от бръчките и те в действителност може да работят. Проблемът е, че тези кремове имат доста съставки, от които тялото ви не се нуждае, с цел да се избави от бръчките. Много от тези химикали работят единствено в поддръжка на други химикали.

Простото постоянно е по-добро, а всяка домашна маска срещу бръчки е елементарност в най-хубавата си форма. Богатството на мед и успокояващият резултат на овесените ядки са всичко, от което се нуждаете, с цел да останете постоянно млади.

Ето какво би трябвало да извършите:

Овесена каша

Всеки път, когато децата се разболеят от варицела, банята с овесени ядки е едно от най-хубавите лекувания за усмиряване на  сърбежа. Като възрастни овесената каша може да направи това и доста повече. Овесените ядки съдържат 18 аминокиселини, които оказват помощ за построяването, възобновяване и насърчаването на заздравяването на нашето тяло. Прилагайки овесена каша локално върху лицето си, получавате директни изгоди. Текстурата на овесените ядки също го прави натурален ексфолиант. Премахването на мъртвите кафези от лицето разрешава на здравите кожни кафези да получат питателните субстанции, от които се нуждаят, с цел да останат витални.

Суров мед

Въпреки че модифицираният мед също е ефикасен, суровият мед е по-богат на аминокиселини и потребни витамини. Медът е богат на доста витамини от семейство В - най-важният е витамин В1. Витамин В1 оказва помощ в битката със свободните радикали.
 Мед - козметични свойства. Рецепти за домашна козметика с мед Мед - козметични свойства. Рецепти за домашна козметика с мед
Медът се употребява необятно в медицината и козметиката. Често се употребява при лекуване на кожни лезии и акне, защото има бактерицидни сво...

Комбинацията от контузия на тялото като стрес, замърсяване или неприятна диета, съчетана със свободните радикали, усилва бръчките, оставя петна и основава несиметричен загар на кожата. B1 отстранява източника на свободни радикали, което от своя страна оказва помощ за битка с вредите, които свободните радикали оставят. За вашето лице това значи понижаване на бръчките.

1. Пригответе 1 порция овесена каша съгласно напътствията на опаковката. Препоръчваме да употребявате пречистена или филтрирана вода, с цел да избегнете всевъзможни ненужни бактерии.

2. Добавете 2 супени лъжици недопечен мед към овесените ядки и разбъркайте. За по-фина консистенция разбийте в блендер за 10 секунди.

3. Прехвърлете сместа в друга купа и я оставете да изстине.

4. Докато чакате сместа да изстине, измийте лицето си с топла вода, с цел да се подсигурява, че всяка част ще получи нужните изгоди от питателните субстанции.
 3 типа чай, които ще ви обтегнат бръчките 3 типа чай, които ще ви обтегнат бръчките
Билковите чайове са отлично допълнение към ежедневната ни грижа за кожата. Те освен повдигат духа ни със своите ароматни свойства, само че...

5. След като сместа се охлади, нанесете я върху лицето си и малко под линията на челюстта. Леко масажирайте лицето си и използвайте ексфолиращите свойства на овесените ядки.

6. Оставете пастата за лице за 10 минути.

7. Измийте лицето си с топла вода, с цел да отстраните маската

8. Нанесете натурален овлажнител върху лицето си, с цел да го поддържате крепко. Маслото от ший е един от най-хубавите многофункционални овлажнители. То също по този начин подтиква клетъчния напредък, работи като слънцезащитен крем и възвръща повредената кожа.

9. Тази маска може да се ползва един път на ден, с цел да поддържа кожата ви витална.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР