На работник в магазин, който не можа да се отърве

...
На работник в магазин, който не можа да се отърве
Коментари Харесай

Човек отиде на лекар, след като разви обикновена кашлица, но се озова в спешна помощ

На служащ в магазин, който не можа да се отърве от кашлицата след шест седмици, му сподели персоналният доктор незабавно да отиде в незабавна помощ за рентгенова фотография.

Майк Инглис сподели, че една нощ на работа се е чувствал извънредно изтощен и е имал в действителност възпалени ребра, тъй че отишъл при лекаря си на идващия ден и в последна сметка прекарал две нощувки в болница.

Медиците в Кралската болница в Единбург откриха, че има белег на десния бял дроб и пневмония. И в този момент супервайзерът на дребно, 48, от Prestonpans в Източен Лотиан, предизвестява другите да се прегледат неотложно, в случай че имат упорита кашлица.

Майк сподели на EdinburghLive: „ Бих споделил, за бога, прегледайте го. Може да мислите, че е просто кашлица, само че може да е нещо прикрито или цялостен куп други неща. Тази кашлица обърка гласа ми и аз не знам по какъв начин ще звуча, когато стане, или дали въобще ще се върне. "

Той сподели, че е страдал от в действителност суха кашлица от към шест седмици, само че в действителност не помислете за това, тъй като тези...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР