На ръба сме на много тежък сценарий за България. Ако

...
На ръба сме на много тежък сценарий за България. Ако
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: България е на ръба на много тежък сценарий

На ръба сме на доста тежък сюжет за България. Ако Владимир Путин победи в Украйна, тогава огромният въпрос е кой ще бъде идващият.

Това мнение изрази пред бТВ експрезидентът Росен Плевнелиев.

Според него, в случай че България не беше влезнала с Румъния в Шенген, щяхме да сме единствените в Европейски Съюз, разкрачени сред Изтока и Запада. И по този начин щяхме да поканим вълка в кошарата, разяснява Плевнелиев.

По думите му до момента България не беше член по никакъв метод в Шенген, тъй че - е триумф.
 Пламен Киров: Въздушният Шенген е неуспех на външната ни политика
Пламен Киров: Въздушният Шенген е неуспех на външната ни политика

На България се дават трохи

Австрия е нашата врата към Европа. Но България не трябва и няма да бъде изкупителна жертва за една неправилна европейска политика, уточни Плевнелиев.

Нито една страна сама по себе си не може да реши нито миграционния проблем, нито войната в Украйна, нито тероризма - единствено дружно, уверен е експрезидентът.

Той разяснява и идната ротация през март месец, като показа, че не чака смяна в ръководството. Отбеляза обаче, че връзката в държавното управление е доста неприятна, а представителят му е новият ръководител на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

И в този подтекст Плевнелиев вижда сериозен вътрешно систематичен проблем в Движение за права и свободи, а доказателство за него е  и по-конкретно думите му, че " Движение за права и свободи е на път да се трансформира в корпоративна, платена, партийна организация ".

Според Плевнелиев мотив за тази позиция са предложенията и упованията един човек, който е, да стане ръководител на тази партия, а точно Делян Пеевски.
 Андрей Райчев: Доган взе значимо решение и без подозрение е имало опозиция
Андрей Райчев: Доган взе значимо решение и без подозрение е имало опозиция

Идеята беше, че Делян Пеевски става ръководител на ДПС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР