На протестна мрежа бизнесът ѝ е да протестира! Както се

...
На протестна мрежа бизнесът ѝ е да протестира! Както се
Коментари Харесай

На Протестна мрежа бизнесът ѝ е да протестира!- първа част

На протестна мрежа бизнесът ѝ е да стачкува! Както се споделя бизнесът си е бизнес- митинги до дупка и за всичко, а просперитетът на страната, това е друга тематика!

Нека в този момент ви срещнем и с видните ни родни протестъри и техните връзки с властта!  Теодор Михайлов

Теодор Михайлов - консултант на Кралев( по какъв начин тъкмо го поучава не е ясно). Интересна мълва гласи, че Емил Кошлуков е негов кум. Теодор е татко на две деца и се устоя от онлайн търговия. В момента единственото нещо, което евентуално му доставя неистово наслаждение е да ръси помии по известни личностни, в това число и против някогашният си шеф – Слави Трифонов.Интересна детайлност е, че Кошлуков стана общоприет шеф на Българска национална телевизия точно с гласът на сестрата на Теодор- Розита Михайлова, факт, който бе икономисан на обществото. Михайлов е роден в Бургас, а през 2017 година Бе претендент за депутат,издигнат от Да България.

Радан Къдев- роденият през 1975 година В София юрист се считаше за дясната ръка на Костов. Да, същия Костов, който се разсърди комфортно на цялостен един народ за тегобите, които самия той му аргументи. Кънев стана народен представител в 43- то Народно заседание и направи коалиция с ГЕРБ. По това време видният протестър се изявяваше като модернизатор дружно с Пепи белото, военачалник Джудже, Лукарски и небезизвестния Христо Иванов-Бойкикев. След като се намъкнаха във властта внезапно се преквалицираха в протестъри и започнаха да громят същата тази власт, която самите те консумираха! Найс, а? Би възкликнал оня прочут артист! Към днешна дата Кънев се подвизава като евродепутат с голяма заплата и бе повдигнат иманно от средите на същата протестна мрежа.  Меглена Кунева

Меглена Кунева- Пръмова- става известна с невероятната си повратливост и дарба да се докопва до високи постове във властта. Много малко хора обаче, знаят за нейното присъединяване в Габонската спекулация? През 1988 година комерсиалната банка „ Балканбанк “, с тогавашен шеф Иван Миронов, издава банкова гаранция за 18 милиона немски марки на името на „ Булгаргеомин”, а немската „ Комерцбанк “ отпуска заем за рандеман на скъпа дървесина от тропически гори в Габон. Парите са били предопределени за закупуване на компанията „ Габексфо”, владетел на концесия за дърводобив. Оказва се, че договорката е фиктивна, защото от десетилетия Габон не сече тропическите си гори. Кунева бе и основен договарящ за влизането ни в Европейски Съюз, а следствията от нейните договаряния, някои специалисти дефинират като едно от най-потресаващите национални изменничества в историята, чиято стойност се прави оценка в милиарди евро нанесени вреди на България. За тези си заслуги съгласно нейни съподвижници тя е наградена с постовете еврокомисар по отбрана правата на потребителите ( представете си сами по какъв начин ни е защитатвала тази особа), вицепремиер и министър на образованието във второто държавно управление на Борисов, а към днешна дата заема високоплатен пост в огромна френсака банка!  Божидар Лукарски и дами на сърцето му.

Божидар Лукарски- роден през 1972 година в Перник. Става прочут с паметното си изявление след привършване на изборния ден на 5 октомври 2014. Вестник 24 часа разгласява изявление с Лукарски, в което той е представен да споделя, че изискването Бойко Борисов да не е министър председател е било „ трик за повдигане на нашия електорат “. Няколко часа по-късно, по време на конференцията на Реформаторски блок, Лукарски декларира че не е бил представен вярно и не е употребявал думата „ трик “. На идващия ден, вестник 24 часа разгласява аудио файл от изявлението, който удостоверява истинския откъс. Тези събития доведоха до остри реакции в обществените медии, където консуматори изрекоха мнение, че Лукарски би трябвало да се извини обществено или да си подаде оставката като ръководител на Съюз на демократичните сили. В следващо изявление, още веднъж оповестено във вестник 24 часа, Лукарски разяснява тези рецензии с репликата „ Оставката ми я желаят единици във фейсбук, които не са нито орган на Съюз на демократичните сили, нито на Реформаторския блок. Единственото, което могат да желаят, е оставката на жена си у дома “. В типичният си протестърски жанр Лукарски става министър на стопанската система точно в държавното управление на Борисов-2. Известен е и с многоженството си. Следва продължение...
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР