На протест под мотото Пловдив не си дава Панаира“ излизат

...
На протест под мотото Пловдив не си дава Панаира“ излизат
Коментари Харесай

Пловдивчани на протест заради Панаира, искат извънредна сесия на ОбС

На митинг под мотото „ Пловдив не си дава Панаира “ излизат пловдивчани тази вечер пред постройката на Общината. Хората желаят свикването на изключителна сесия на локалния парламент, на която да бъде предпазен интересътна града във връзка със собствеността на Панаира.

Припомням, че в понеделник с гласовете на ГЕРБ, групата на „ Автентична лява Българска социалистическа партия “, Движение за права и свободи, Костадин Гаров, Д-р Ангел Молев и шефът на БЧК - Таня Георгиева, Общинският съвет на Пловдив одобри апорта на варненските акции на Панаира в „ Пълдин Туринвест “. Това ще разреши на предприемача Георги Гергов да придобие над 79% от капитала на сдружението и по този начин да стане мажоритарен притежател на Международното пловдивско ревю. Участието на Община Пловдив пък в качеството й на акционер ще се понижи от 25 % на 22.9 %.

„ Така дефинитивно Панаира и прилежащите му площи – 350 дка, ще преминат в частни ръце и доста скоро един от знаците на Пловдив ще се трансформира в идващото бетонно гето “, предизвестяват уредниците на митинга и приканват пловдивчани да поддържат протестното шествие.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР