На президента Байдън ще бъде забранено да изнесе реч за

...
На президента Байдън ще бъде забранено да изнесе реч за
Коментари Харесай

Законопроектът ще попречи на Байдън да произнесе реч за състоянието на Съюза без бюджет, план за сигурност

На президента Байдън ще бъде неразрешено да изнесе тирада за положението на Съюза пред Конгреса, до момента в който не изпрати искане за бюджет и тактика за национална сигурност според въведеното законодателство Понеделник от сенатор Джони Ернст

Законът за изпращане на бюджетни материали и интернационалните тактики в точния момент (SUBMIT) ще попречи на управлението на Камарата на представителите и Сената да поканят президента да произнесе годишната тирада, до момента в който законодателите не получат тези материали.

„ Е, делата приказват повече от думите, хора, и бюджетът на Байдън закъснява още веднъж “, каза Ернст (R-Айова) в изказване, получено от The Post .  „ Ако президентът е ще получи опцията да се обърне към Конгреса и цялата нация, той в действителност би трябвало да има проект. ”

Ърнст (R-Айова), чийто законопроект надали ще стигне до някъде в следения от демократите Сенат, цитира два федерални закона, изискващи от президента да даде и двата проекта в първия понеделник на февруари.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР